top of page

Of  Kyor's  Dream

REUEN:

      Border collie

  of Kyor's Dream.

YOUNG & RECKLESS

Totto: 13/08/2020

Totto is een zoon van Kor & Ona. Hij draagt ook de naam  van de kennel. Dit is mijn eerste reutje na Kor en ook nog eens een reu van Kor zelf.  Hij is nog pup, verder is het alles nog een beetje aftasten. Hij traint gehoorzaamheid.

MET PENSIOEN:

      Border collie

  of Kyor's Dream.

BEAUTY & BRAINS

Kor: 03/08/2011

Mijn belangrijkste kenmerken zijn mijn karakter, temperament en schoonheid.  Van zodra mijn baas hem klaarmaakt om te trainen is er voor mij maar 1 doel en dat is werken voor hem.  Van zodra ik terug thuis kom ben ik ook de rust zelve en vind ik het heerlijk om op mijn plekje uit te rusten.  Ik ben een zeer sociale hond en luister naar alles wat mij gevraagd wordt.  Ik kan heel goed omgaan met kinderen, andere honden en zelfs de kippen in de tuin zijn mijn vrienden.

TEVEN:

      Border collie

  of Kyor's Dream.

SWEET & SMART

Tika: 29/05/2020

Tika is een dochter van Qaya. Zij is het eerste hondje dat hier bij ons in de kennel onze naam draagt. We zijn reeds gestart met gehoorzaamheid. Hierbij is al meteen duidelijk dat ze een slim hondje is. 

CRAZY & CHARMING

Qaya: 12/10/2017

Omdat de tijd nog niet rijp was om een nieuw hondje bij te nemen, maar ik de kans niet kon laten liggen om deze lijn in mijn kennel te brengen hebben we geopteerd om  gedeelde eigenaar te zijn van Qaya en zij onze kennel versterkt.

Ze is heel sociaal en denkt dat ze nog steeds een pup is en blijft. 

Ze is een grote speelvogel die alles doet voor haar speeltje. Als het maar spelen is. Ze is heel hevig en moet nog verder getraind worden. Ze wordt volop klaargestoomd om wedstrijd te spelen. 

      Border collie

  of Kyor's Dream.

      Border collie

  of Kyor's Dream.

FAST & FURIOUS

Pia: 23/9/216

Pia is de dochter van Kor.  Dit is altijd al een stille droom geweest. Met Pia was de klik dadelijk gemaakt.  Ze wou alleen maar werken. Ze begreep alles snel, behalve neen.  Ze wist niet van ophouden.  Ze is enthousiast, hevig en vastberaden.  Voor haar te trainen is veel attitude, kracht en zelfvertrouwen nodig, maar daar hou ik wel van. Ze is echt een coole hond.  Het onmogelijke maakt zij mogelijk.  Ze is zo gedreven dat dit de perfectie soms zo moeilijk maakt.

of Kyor's Dream.

bottom of page